Fatmira Bajram8

Other Entries

Pobbli

ANILA MIMANI

Anila Mimani is a popular singer. Ajo është e martuar, ka dy vajza dhe jeton në Zvicër.

Në vitin 2003, Anila Mimani publikon albumin "Digjesh Zjarr".

Në vitin 2005, Anila Mimani publikon albumin "Vajza E Mamit".

Në vitin 2008, Anila Mimani publikon albumin "Baby".

Më datë 30 Prill 2009, Anila Mimani publikon videoklipin "U Bo Cuni Arapci".

Në Nëntor 2009, Produkt 28 merr pjesë në Kënga Magjike 2009 me këngën "Inati", në bashkëpunim me Anila Mimani.

Më datë 16 Shkurt 2011, Anila Mimani publikon videoklipin "Pasion Dashurie".

Më datë 11 Maj 2013, Anila Mimani publikon videoklipin "Karajfili Dhe Zambaku".

Më datë 27 Korrik 2014, Anila Mimani publikon videoklipin "Unazen E Gishtit", në bashkëpunim me Grupi Kristal.

Më datë 21 Tetor 2014, Anila Mimani publikon videoklipin "Ti Je Larg".
Posted in Music on February 11 at 05:33 PM

Comments (1)

No login